Voor ieder feest een gepaste tafel!

Ook last-minute verhuur van tafels

U organiseert een feest of event en uw eerste zorg is niet alleen een stoel voor elke genodigde, maar zeker ook een tafel. Momenteel bent u op zoek naar een firma voor de verhuur van tafels in Zonhoven? Goed nieuws: Party4rent verhuurt zowel tafels als stoelen. Om voordelig tafels te huren, bent u aan het juiste adres.

Statafel tot terrastafel

Voor elke stoel kan u bij Party4rent een geschikte tafel uitkiezen. Het assortiment tafels bestaat uit ronde, vierkante en langwerpige tafels, statafels en terrastafels. Zo kan u bij de barkrukken perfect voor een statafel kiezen en bij de terrasstoelen voor een terrastafel. Alles is natuurlijk afhankelijk van het soort feest dat u geeft en het aantal genodigden.

Last-minute

Zit u met een last-minute evenement? Geen probleem. Party4rent uit Zonhoven beschikt over een groot aanbod zodat u op de dag zelf nog kan worden geholpen. Houd uiteraard rekening met de feestperiodes en de zomervakantie. Dan neemt u best tijdig contact op.

Tafels huren

Wil u eenvoudige tafels huren, dan is dat geen probleem. U kan ze natuurlijk extra karakter geven met tafellinnen, porselein servies, bestek, glaswerk en decoratiemateriaal. Groot of klein feest, bij Party4rent kan u alle aantallen van tafels verkrijgen. Neem snel contact op en geef uw bestelling door.

Party 4 Rent
Clikc+